loading...
آخرین اخبار دنیای تکنولوژی
پیام مدیر
دوستان این سایت برای مطلع کردن شما عزیزان به آخرین اخبار دنیای وب و تکنولوژی و همچنین برای دانلود آخرین ورژن نرم افزار های کاربردی طراحی شده.مارو با نظراتتون همراهی کنید.
آخرین ارسال های انجمن
مهران بازدید : 59 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

شرکت گوگل اعلام کرده است پرداخت پول از طریق سرویس کیف پول گوگل (Google Wallet) که مبتنی بر فناوری ان اف سی است، در آمریکا افزایش یافته، اما فرایند پذیرش و گسترش استفاده از این فناوری همچنان دارای روند کند و کم سرعتی است.


مطابق گزارش وب سایت computerworld، مدیر بخش خدمات پرداخت گوگل اعلام کرده است تبادلات صورت گرفته از طریق خدمات کیف پول گوگل در شش هفته اول بعد از ماه آگوست دو برابر شده است.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم، شرکت گوگل در اوایل ماه آگوست سال جاری فناوری پردازش ابری را به سرویس کیف پول خود افزوده بود.
کیف پول گوگل خدمات ویژه‌ای است که این غول جست‌وجوگر برای پرداخت پول و انجام تبادلات ارائه کرده است.

کاربران برای استفاده از این خدمات که مبتنی بر فناوری ان اف سی است، فقط لازم است نرم‌افزار ویژه‌ای را بر روی گوشی همراه یا رایانه لوحی خود نصب کنند و از ابزار همراه خود همانند یک کارت اعتباری خرید استفاده کنند، فروشندگان نیز باید دستگاه‌های فروش فروشگاهی خود را به فناوری ان اف سی و نرم‌افزارهای ویژه آن مجهز کنند.

معاون سرویس کیف پول گوگل در کنفرانس اینترنت همراه که در کالیفرنیای آمریکا برگزار شده اعلام کرده است استفاده از این خدمات در تبادلات مالی افزایش یافته، اما این فناوری هنوز راه زیادی را برای فراگیر شدن در پیش دارد.
وی گفته فرایند پذیرش و گسترش استفاده از این فناوری یک شبه اتفاق نخواهد افتاد و حداقل مستلزم گذشت سه تا پنج سال دیگر است.

تحلیلگران نیز معتقدند اکوسیستم توسعه یافته کارت‌های اعتباری باعث شده مصرف کنندگان آمریکایی علاقه کمی از خود به پرداخت همراه نشان دهند.

پرداخت از طریق فناوری ان اف سی مستلزم استفاده از زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خاصی است که هم مشتریان و خریداران باید آنها را بر روی ابزار همراه خود داشته باشند و هم فروشندگان در پایانه‌های فروش فروشگاهی خود از آن استفاده کنند.

مهران بازدید : 42 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

شما به عنوان یک کاربر حاضر هستید برای خرید یک رایانه مبتنی بر فضای پردازش ابری چه هزینه‌ای پرداخت کنید؟
شرکت سامسونگ در حال ساخت رایانه‌ای با این مشخصات است که Chromebook نام دارد و قرار است با قیمت ۲۴۹ دلار وارد بازار شود.


به گزارش سایت computerworld ،این رایانه با این فرض ساخته شده است که همه کار‌ها را بتوان مبتنی بر فضای آنلاین انجام داد که در این پروژه شرکت گوگل وظیفه ساخت سیستم‌عامل آن را برعهده دارد.
 
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم، رایانه جدید Samsung Chromebook مبتنی بر سیستم‌عامل Chrome OS کار می‌کند.
این سیستم‌عامل به طور کامل مبتنی بر فضای پردازش ابری ساخته شده است و به جای آنکه برنامه‌ها و نرم‌افزار‌ها روی رایانه ذخیره شوند، تمامی ابزار‌ها از جمله سیستم پست الکترونیکی Gmail، Google Doc و Google Drive بر پایه فضای مجازی در اختیار کاربر قرار می‌گیرند و هیچ ابزاری روی رایانه نصب نمی‌شود. 

البته باید گفت که شما می‌توانید برخی فعالیت‌های کوچک را به صورت آفلاین روی کامپیو‌تر خود انجام دهید.
این گزینه مهم در نسخه‌های اولیه سیستم‌عامل Chrome OS در نظر گرفته نشده بود، اما در کل باید توجه داشت وب پلتفورم اصلی برای این سیستم‌عامل گوگلی محسوب می‌شود. 

رایانه مبتنی بر اینترنت Samsung Chromebook با وجود تمام وجه تمایزات خود نسبت به محصولات موجود در بازار از هم‌اکنون پیش‌فروش می‌شود و فروشگاه‌های اینترنتی Amazon، Best Bye و Play Store گوگل از هفته آینده فروش آن را آغاز می‌کنند. 

رایانه جدید Chromebook با قیمت ۲۴۹ دلار در کل نسبت به مدل پیشرفته‌تر خود با نام Samsung Chromebook ۵۵۰ که اوایل سال جاری میلادی معرفی شد ۲۰۰ دلار ارزان‌تر است.
این محصول همچنین نسبت به نخستین نسل خود یعنی مدل Series ۵ که اواسط سال ۲۰۱۱ وارد بازار شد نیز ۱۰۰ دلار ارزان‌تر است.
 
لازم به ذکر است که نام این دستگاه هفته جاری از سایت رسمی Chromebook حذف شد تا این مدل جدید با قیمت ارزان‌تر جایگزین آن شود. 

مهران بازدید : 65 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

لری پیج (Larry Page) مدیر فعلی گوگل و یکی از دو موسس این شرکت ممتاز آمریکایی، پس از مدت‌ها غیبت، در کنفرانس Zeitgeist Americas حضور یافت. 


به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه خبری مشابل، وی از ماه‌ها پیش در انظار عمومی ظاهر نشده بود.

گفته می‌شود صدای آقای پیج به دلیل ابتلا به بیماری مرموزی که جزئیات آن اعلام نشده، دچار مشکل گشته و وی به همین دلیل از حضور در چندین برنامه مهم گوگل خودداری کرده است. 

این موضوع نگرانی سهامداران شرکت گوگل را به دنبال داشته است. 

کسانی که قبلاً صدای لری پیج را شنیده‌اند، در مقایسه با وضعیت کنونی او می‌گویند صدای وی بم‌تر شده و او قدری آرام‌تر و با طمانینه بیشتری تکلم می‌کند. 

شرکت گوگل نیز رسماً اعلام کرده لری پیج به التهاب تارهای صوتی مبتلاست. 

با این حال پیج با اعتماد به نفس خوبی در نشست Zeitgeist Americas حاضر شد. 

وی در این کنفرانس به مدت ۴۰ دقیقه سخنرانی کرد و در بخش‌هایی از سخنان خود، با اشاره غیرمستقیم به افتضاح نقشه‌های اپل، گفت: از این که دیگران در حال درک این موضوع هستند که ما به مدت هفت سال سخت‌تر کار کرده‌ایم (در گوگل مپز) هیجان‌زده شده‌ایم. 

در این نشست، آقای پیج همچنین از سیاست جدید گوگل در زمینه حفظ حریم خصوصی کاربران دفاع کرد و به موضوعاتی همچون خودروهای بدون راننده و عینک گوگل پرداخت.

مهران بازدید : 76 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

بنابر اعلام کارشناسان، یکی از سه بدافزاری که طی کاوش سرورهای کنترل و فرماندهی ویروس شعله شناسایی شد، به عنوان ابزار مراقبتی ثانویه علیه برخی اهداف خاص مورد استفاده قرار می‌گرفت.

به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت پاد، در ابتدا گمان می‌شد بدافزار MiniFlame که به SPE هم شناخته می‌شود یکی از ماژول‌های ویروس شعله است، اما متخصصان مرکز تحقیقاتی کسپرسکی‌لب دریافتند که MiniFlame یک بدافزار مستقل است و در قالب plug-in دو ویروس شعله و گاس (Gauss) عمل می‌کند.
بر اساس این گزارش گاس یکی دیگر از حملات خرابکارانه‌ای است که از حمایت مالی دولتی برخوردار است و هدف آن سرقت اطلاعات بانکی آنلاین است.

الکساندر گوستف، متخصص امنیت ارشد کسپرسکی می گوید: «شعله بعد از جمع‌آوری و مرور داده‌ها قربانی مورد نظرش را تعریف و شناسایی می‌کند و سپس MiniFlame برای نظارت بیشتر روی هدف و اجرای عملیات خرابکاری سایبری نصب و اجرا می‌شود.» 
به گفته گوستف، تیم تحقیقاتی او موفق به شناسایی نحوه عملکرد و ارتباط میان بدافزارهای استاکس نت، شعله، گاس و Duqu شده است.

«شعله کوچک» حدود ۱۰ تا ۲۰ حمله سایبری موفق داشته است.
این درحالیست که شعله حدود ۷۰۰ بار و گاس حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بار کامپیوترها و شبکه‌های گوناگون را هدف قرار داده است.
گفتنی است MiniFlame در مقایسه با دو بدافزار دیگر محدوده جغرافیایی متفاوتی را هدف اصلی خود قرار داده است.

تاکنون ۶ نسخه از MiniFlame شناسایی شده که بیشترین قربانیان این ویروس به لبنان برمی‌گردد.
این درحالیست که ایران، سودان و سوریه اهداف اصلی شعله محسوب می‌شدند. 

کسپرسکی همچنین در بیانیه‌ای در وبلاگ خود اعلام کرد: «نتایج تحقیقات نشان می‌دهد MiniFlame ابزاری برای حمله به هدف‌های خاص و درجه یک است و تاکنون علیه اهدافی به کار برده شده که بیشترین اهمیت و حساسیت را نزد مهاجمان دارا بوده‌اند.» 

به گفته متخصصان کسپرسکی، هکرها از طریق MiniFlame می‌توانند به تمام فایل‌های سیستم‌های کامپیوتری آلوده دسترسی پیدا کنند و یا هنگام اجرای مرورگر اینترنتی، برنامه‌های آفیس، آدوبی ریدر، مسنجر یا کلاینت FTP روی کامپیوترهای قربانی، از صفحات و پوشه‌های مختلف اسکرین شات بگیرند.
این بدافزار سپس اطلاعات مسروقه را به یکی از سرورهای کنترل و فرماندهی اختصاصی خود یا یکی از سرورهای شعله ارسال می‌کند.

MiniFlame همچنین قادر است از طریق ماژول دیگری که درایوهای USB را هدف قرار می‌دهد به سیستم‌های کامپیوتری نفوذ کرده و اطلاعات سیستم آفلاین را به سرقت ببرد.

در قسمتی از بیانیه کسپرسکی آمده است: «اگر شعله و گاس را عملیات جاسوسی بزرگی بدانیم که سیستم هزاران را نفر را آلوده کرده است، شعله کوچک به ابزار تهاجمی ظریف و دقیقی شباهت دارد.»

ساختار MiniFlame مشابه شعله است.
این بدافزار علاوه بر سرقت اطلاعات، دسترسی مستقیم به سیستم های آلوده را برای مهاجمان فراهم می‌کند.
محققان بر این باورند که توسعه SPE سال ۲۰۰۷ آغاز شد و تا امسال ادامه داشته است.

کسپرسکی تاکنون موفق شده است چند دامنه کنترل فرمان بدافزارهای شعله و MiniFlame را شناسایی کند.
بر این اساس از ماه مه تا پایان سپتامبر گذشته متخصصان امنیت کسپرسکی نزدیک به ۱۴ هزار اتصال از ۹۰ آدرس IP مختلف را به این دامنه‌ها ردیابی کردند که عمدتا به سرورهایی در لبنان ختم می‌شد، درحالی که رد پای MiniFlame در ایران، فرانسه و آمریکا هم دیده شده است.

متخصصان ۱۰ فرمان قابل فهم برای این بدافزار را شناسایی کرده‌اند که ثبت و ارسال فایل‌ها از بدافزار به سرور کنترل و فرمان و بالعکس، تهیه اسکرین شات از مراحل نفوذ پیش‌فرض و غیرفعال شدن برای دوره‌های مشخص و از پیش برنامه‌ریزی شده از جمله آنهاست.

کاوش اولیه مرکز کنترل و فرمان ویروس شعله که به شناسایی MiniFlame منجر شد به سپتامبر گذشته برمی‌گردد.
محققان کسپرسکی، سیمانتک، CERT-Bund/BSI و اتحادیه جهانی مخابرات علاوه بر شناسایی شعله، در کنار هم ۳ بدافزار جدید و ۴ پروتکل ارتباطی یعنی OldProtocol، OldProtocolE، SignupProtocol و RedProtocol را شناسایی کردند.
MiniFlame از طریق این پروتکل‌ها به مرکز کنترل و فرماندهی متصل می‌شده است.

کشف ویروس SPE درحالیست که دو بدافزار دیگر با عنوان SP و IP هنوز ناشناخته مانده است.
کارشناسان احتمال می‌دهند که SP به احتمال فراوان یک نسخه قدیمی از MiniFlame است، اما هویت بدافزار IP هنوز نامشخص است.
بین سه بدافزار نامبرده IP از همه جدیدتر است.

ارزیابی سرورهای کنترل و فرماندهی در ماه سپتامبر نشان داد که دست کم چهار برنامه‌نویس با سطوح مهارتی گوناگون پشت حملات این بدافزارها بوده‌اند.
همچنین مشخص شد که در ارسال اطلاعات کامپیوترهای آلوده به سرورها شیوه‌های پیشرفته و پیچیده‌ای برای رمز نگاری داده‌ها به کار رفته است.

در گزارش کسپرسکی از شعله کوچک آمده است: «با شناسایی شعله، گاس و MiniFlame احتمالا فقط از سطح یک عملیات جاسوسی- سایبری بزرگ در خاورمیانه پرده برداشته‌ایم. اهداف اصلی این حملات همچنان نامعلوم است و از هویت قربانیان و مهاجمان اطلاعاتی در دست نیست.»

مهران بازدید : 56 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

با تصمیم اخیر دولت فرانسه مبنی بر این که نویسندگان فرانسوی باید از گوگل حق التالیف دریافت کنند، تنش بین دو طرف بالا گرفته است.


به گزارش ایتنا به نقل از شروق نیوز، به دنبال این موضوع، جست‌وجوگر اینترنتی گوگل سایت‌های فرانسوی را به تحریم تهدید کرده است.

دولت فرانسه تاکید دارد که گوگل با استفاده از اخبار، گزارش و تحلیل‌هایی که روزنامه‌های فرانسوی منتشر می‌کنند، محتواهای خود را غنی می‌کند و بخشی از درآمدهای گوگل از همین راه به دست می‌آید لذا قسمتی از این سود باید به نویسندگان و روزنامه‌نگاران فرانسوی بازگردد. 

گوگل با رد این درخواست، گفته در صورت تصویب این طرح، از انتشار اخبار روزنامه‌های فرانسوی، در سرویس‌های خود جلوگیری می‌کند. 

گوگل با ارسال چندین نامه به چند تن از وزرای دولت فرانسه، این قانون را تهدیدی برای ادامه حیات خود به شمار آورده است. 

این در حالی است که «آئورلی فیلیپتی» وزیر فرهنگ و ارتباطات فرانسه با ابراز شگفتی از اظهارات تهدیدآمیز گوگل، گفته است با دولت‌هایی که به صورت دموکراتیک انتخاب شده‌اند، نباید با زبان تهدید سخن گفت.

تعداد صفحات : 6

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 55
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 24
  • بازدید سال : 1,575
  • بازدید کلی : 20,274
  • کدهای اختصاصی
    کسب درآمد از پاپ آپ